- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Flashget #44038 üzenetére
De annál azért brutálabb.
picit.
A kártya pont 40mm vastag. Épphogy befér elé egy másik kártya. Nálam egy hangkártya van előtte, a 3. slotban.A hűtést meg nem tudom. =/ Annyi biztos, hogy idle nincs hangja. Semmi különbséget nem vettem észre a dVGA nélküli és az Asus-os házam hangja között.
Terhelés alatt meg nem tudom, mert kb 10 méterre ülök a géptől és fejhallgató van rajtam mikor játszok.Viszont múltkor csináltam egy stressztesztet. De most nem ugrik be mi lett az eredménye.
Itt van valahol a topikban. Asszem 1600rmp volt a max és 64-65 fok a max. De ez "csak" Aida64-es teszt volt. Furmarknak nem látom értelmét így azzal nem kínzom a gépem.
@mexel:
Mindegyik sípol / cicereg magas fps tartományokban. Nekem is az Asus.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest