Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #40577 üzenetére
Igen, arra még emlékszem, hogy nem kedveled a CCC-t... mint ahogy én se nem, soha nem is használtam!
Az a baj, hogy ha a 2D alap beállításhoz állítom be a monitor fényerejét, akkor általában játékokban sötétebb a kép, amit persze lehet állítani játék menüből is, de néha ez kevés, mert pl. most BF4-ben max.-on van a gamma, de egy picit így is sötét (+ néha az optimális beállítás esetén is vannak sötétebb részek) ezért jó lenne, ha tudnék "menet közben" állítani a fényerőn.
ATT-ben gyorsbillhez volt rendelve 2 színprofil is, valamint folyamatos fényerő, kontraszt, gamma, telítettség állítás, ill. egy "alaphelyzetbe állító". - valami hasonló progi nem létezik?
Természetesen a monitoron is tudok ráadni fényerőt, de az olyan gagyi megoldás mindig a távszabi után nyúlni..
CCC-ben mint említettem, csak video lejátszáshoz tudok gyorsbillentyűt rendelni, pedig ha tényleg nem lehet, akkor én törlöm... kell az nekem egyáltalán valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest