Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
kovsol #40315 üzenetére
hát látod még is itt fikázzák, hogy inkább asus-t.. még a radiátorok is szépen fel vannak osztva 3 felé és abba rézcső vezeti el a hőt.. ennél már csak vapor hűtés lenne jobb.. vagy még az sem szerintem..
sapphireből alapból nem vennék Dual-x-et hangos és nem is egy hűvös kártya..
asus alapból kilőve nem teljesen vagyok kibékülve a vidikariukkal.. (alaplapban jók inkább szvsz)
MSI-t meg tényleg nem vennék írták több tesztben is, hogy mindig az volt a gyengébb hangosabb valakinek még magasfrekvenciás zúgó hangot is ki ad magas teljesítménynél..ezek tudatában mérlegeltem és vettem meg a gigát.. bár mindenki a saját pénztárcája szerint dönt. de így is ez volt szinte a legolcsóbb megoldás hardveraprós kollégától 3év garival zsír újonnan (bontatlanul)
ami jobban megérte volna talán az a sapphire toxic lett volna.. de nem egy ár/érték arány.. így inkább a giga maradt.. vapor se lehet rossz amúgy ( eléggé fasza technológia
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás SSD-k
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest