Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Már írtam: Bontott volt, és én mániákusan csak bontatlan és sértetlen csomagolású termékeket szoktam venni.
A boltban viszont előre kellett fizetni, és mivel jön itt a szabad 3 nap gondoltam akkor elhozom és legalább kipróbálom milyen hangos és jó egy ilyen Sapphire mert nagyon ellentmondóak a hírek ezekről. mivel úgyis bontott volt így nem tartottam gusztustalannak hogy kipróbálom és visszaviszem. Ezt már a boltban is mondtam azonnal, és helyeseltek hogy nem akkor akarom stornóztatni mert éppen be akartak más zárni valami forgatás miatt.
Tetszeni tetszik, ilyet fogok venni valószínűleg mert nagyon halk
Hirdetés: elnézést, nem hirdetésnek szántam, mert nem eladni akarom, csak inkább a fórum olvasóknak akartam segíteni azzal hogy olcsóbban van új darab. De akkor stornózzuk innen ha lehet, kérem törölni ha muszáj. Sajnos a szerkesztési időből kifutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest