- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A monitorozás azért nem csak egy magot mutat. Magonként mutatja a proci terhelését, feszültségét, hőfokát stb, ugyanígy a vga-ról és a felhasznált memóriákról is mindent. Eléggé jól lehet látni másodpercre hogy mi történik
Előbb pongyolán fogalmaztam, mert felbontást írtam és mindenki a szó szerinti felbontásra gondolt. Részletességet, vagy részleteket vagy minőséget kellett volna írnom. A felbontás mindig marad az 1680x1050, csak pl lejjeb veszem az élsimítást, a látóhatárt, stb. Így értettem hogy visszaveszem a felbontást, ez pedig segíteni szokott. Bocs ha félreérthető voltam
Azt hiszem veszek egy 7850-et és megoldódik a problémám.
Főleg hogy nem gépgyilkos játékokkal játszom (mondjuk ezt soha nem lehet előre tudni), és ráadásul keveset is. -
Kaci84
őstag
Valóban helytállók amit írsz. Csak az a baj aki kérdezte meg általában sokunknál, ha drágább CPU-t vesz az a pénz elmegy a VGA-tól. És igen vannak proci gyilkos játékok, de a srác nem írt játékot sem se multit így általánosságban tudtam fogalmazni és egy játszható 40 fps-re konkretizálni a véleményem ami továbbra is az:
hogy nem mindig, de többször fogy el a VGA mint a CPU (rohadt sok konfigot láttam és profikat kivéve ez a helyzet) és, hogy singleben a legtöbb ember meg van elégedve 40fps-el. Továbbá nagy általánosságban a az ÁTLAG felhasználóknál egy 7850-es VGA -t ki tud szolgálni egy i3 vagy egy X4 750k vagy hozzá hasolnó CPU.
Persze nem teljesen és mindig, ezért jobb lenne valami brutál sokmagos, csakhogy az pénzbe kerül, de ő már elköltötte 7850-re. Amit szerintem jól tett ez egyszeri ember. -
haly
őstag
24 fps-el döcögő filmet hogyan nézel te 60 fps-el máshogyan? Sehogy. Ez az egyetlen módja van, nekem tetszik, gondoltam megemlítem, hátha másnak is tetszik. Egy picit érdekes lesz tőle egyébként a fizika, mintha begyorsulna, de mégsem. Lehet, hogy csak szokni kell. Viszont a fő szempont, ami miatt ezt választottam, az az volt, hogy mikor egy szöveget pásztáz a kamera, nem lehet elolvasni. Na hát ezzel a módszerrel is olvashatatlan recés marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest