- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
PandaMonium
üzenetére
A cikket nem ismerem, és a kereső sem segít ebben sokat. De végülis teljesen mindegy, a saját, többízben megtapasztalt, kiskeri lehetőségeikhez képesti teljesen korrekt hozzáállást amit megtapasztaltam, sokkal többet nyom a latba, mint hogy vadidegen emberek mit "panaszolnak" róluk. Mondjuk amilyen hozzáállásról tanúbizonyságot tett itt pár fórumozó, hogy fenyegetőzzünk egyből fogyasztóvédelemmel, meg borogassunk asztalt, mert "csak nekünk lehet igazunk" nem csodálom, hogy nem mindenkivel ilyen nagyvonalúak, mint amit én tapasztaltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest