Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Akkor ez úgy látom más jellegű BS hiba, mint a klasszikus monitor standby-Zero Core és többé nem kapcsol vissza a monitor hiba.
Közben nálam megoldódott egy driver újrainstallal.
Pontosabban a 13.6 beta2 szarozott. Felraktam a 13.8 beta-t, azzal visszajött standby-ból, de onnantól kezdve folyamatosan ugrált 2D/3D órajel között a kártya. Aztán visszatettem a 13.6 beta2-őt és újra minden jó lett. Van Zero Core, standby után visszajön a kép és marad 2D-ben az órajel, csak akkor vált fel 3D-re, ha kell.Anno 7770-en és 12.8-as Catalyst előtt volt ezzel rengeteg szívásom. Ott is 3-4 driver kellett hozzá mire rendesen ment, de úgy látszik ettől nem tudnak megszabadulni.
(Ott is hasonló tünetek voltak: összevissza váltogatott órajelek, vissza nem kapcsoló monitor...) -
miko_
tag
Igen valóban igazad van nincs rá direkt BS teszt progi. Megkérdeztem a gyereket unique heaven 2013-al szokta tesztelni a szervizbe. Kipróbáltam a haver kártyájával 10 perc alatt elő is jött a hiba, 2x egymás után is. Amúgy érdekes hogy előtte 4 napig semmi baja nem volt pedig ment rendesen. De így már tudok hivatkozni erre hogy csinálja a teszt program alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest