Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
necrobin
üzenetére
ha tényleg 1x4gb memóriád van, azaz egy 4gigás sticked, akkor lehet azzal kéne kezdeni memóriasávszél miatt. dual channel és single channel között tud lenni elég jelentős különbség. ja igen, vegyél olyan ramot ilyen esetben mellé, amivel tud dualban menni.
"kihajtás"on agyalás helyett kezdj el játszani, aztán ha valahol nagyon anomáliák vannak / nem hozza a Tahiti LE az elvárt gyorsulást / tesztekhez képest sokkal alacsonyabb fpsed van, akkor lehet elkezdeni keresni a rendszeredben a szűk keresztmetszetet. valamennyi procilimited szerintem lesz (q6600@25%ocvel hajtottam 6950 2GBt, Tahiti erősebb) tuning ezen segítene, de ha a nagyon hangos hőcsöves AMD gyári hűtőd van, azt szerintem amúgy is érdemes a hangja miatt cserélni, bármennyire is jól hűt egyébként.
ha meg úgyis cseréled a kártya alatt a lap/proci párost, akkor szvsz felesleges túl sok időt benchelésre fordítani, hacsak valamelyik játék annak ellenére nem megy megfelelően jól, hogy kéne neki. az meg, hogy 2-3 év múlva milesz... nos arra senki nem fog tudni válaszolni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.