Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Foxmulder89 #34180 üzenetére

Nehogy már AA nélkül játsszak egy ilyen VGA-n! :Y Annyira tré, amikor valaki vesz egy jó VGA-t, aztán nem használja ki, és még panaszkodik is. :B

RetepNyaraB: GTX560-nal elvoltam FullHD-ben, roppant kevésszer fogyott ki az 1GB RAM-ból, és ha azt veszem, hogy a grafikai összetettség jóval nagyobb memóriát igényel, mint a nagyobb felbontás, nem tartok a Full HD-től ezúttal sem. 3 monitornál meg 1-re már csak 1GB RAM jut, tehát akkor meg a 3GB is kevés. :P

HSM: Hát, én tutira nem fogom 2xAA-val beérni, majd elválik, de mint írtam, GTX560 is ritkán fogyott ki az 1GB-ból. 3GB-ot illetően én egyelőre csak marketinget látok.

Amúgy szerinted a Crysis 3 miért GPU és CPU limites egyszerre? VGA-m simán ki van hajtva minden, viszonylag igényes játékban, erre itt 70-80%-ban megy a proci, 80-85%-ban a VGA. Feltoltam driverből a még lehetséges beállításokat, erre a GPU maradt 80-85%-on, proci meg leesett 35-40%-ra, holott elméletileg a GPU-nak kellett volna felmennie 100-ra. :Y Ha meg a proci számol, annak kellett volna nőnie terhelésben. :U Vagy szimplán szar a program. Inel + nV kombón ugyanezt csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák