Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Foxmulder89 #34180 üzenetére
Nehogy már AA nélkül játsszak egy ilyen VGA-n!
Annyira tré, amikor valaki vesz egy jó VGA-t, aztán nem használja ki, és még panaszkodik is.
RetepNyaraB: GTX560-nal elvoltam FullHD-ben, roppant kevésszer fogyott ki az 1GB RAM-ból, és ha azt veszem, hogy a grafikai összetettség jóval nagyobb memóriát igényel, mint a nagyobb felbontás, nem tartok a Full HD-től ezúttal sem. 3 monitornál meg 1-re már csak 1GB RAM jut, tehát akkor meg a 3GB is kevés.
HSM: Hát, én tutira nem fogom 2xAA-val beérni, majd elválik, de mint írtam, GTX560 is ritkán fogyott ki az 1GB-ból. 3GB-ot illetően én egyelőre csak marketinget látok.
Amúgy szerinted a Crysis 3 miért GPU és CPU limites egyszerre? VGA-m simán ki van hajtva minden, viszonylag igényes játékban, erre itt 70-80%-ban megy a proci, 80-85%-ban a VGA. Feltoltam driverből a még lehetséges beállításokat, erre a GPU maradt 80-85%-on, proci meg leesett 35-40%-ra, holott elméletileg a GPU-nak kellett volna felmennie 100-ra.
Ha meg a proci számol, annak kellett volna nőnie terhelésben.
Vagy szimplán szar a program. Inel + nV kombón ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged