- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Foxmulder89 #33774 üzenetére
Mindezt eddig is tudtam.
Gstyler: Vmilyen win segédprogrammal letiltod az újraindítást kék halálnál.
Roxaar: Tőle én már megvettem a 7870XT-t.
Tommee: A kék halálhoz nagyon durva tuning kell, amúgy csak fagynának v. kilépnének a játékok. Én tápra is gyanakodnék amúgy, ha nem kapásból küldte az égbe az órajeleket valaki, mert lehet, hogy a tuninggal a VGA nem kap elég kraftot.
RetepNyaraB: 7870 simán viszi fullban W2-t, monjuk az AMD-s microstuttering nem kicsit idegesítő.
HSM: Akkor addig csak stabilnak tűnt.
Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz. Kevésbé igénybe vett VGA-val ugyanis nem feltétlenül jön elő az instabilitás, aztán egy komolyabb játékkal, hopp, be is dőlt a "király tuning".
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Foxmulder89 #33774 üzenetére
Akkor (ha nem keszül beszarni a kartya, amit öszinten remelek) kijelenthetjük, hogy a Witcher 2 a legkemenyebb teszt gpu tuningra
. Mivel mindenhol stabil 1.131V-on, de itt 1.144 kell neki (eddig
)
1100Mhz-hez. Ez nincs kicentizve asszem.erdekes amugy a kartya terheles: egy uj jateknal (teszem azt Metro) ugyanez a beallitas kb 5 fokkal jobban füti a cuccot, 99%-os kihasznaltsag mellett. DX9 vsDX11
S ugyanugy keves mindkettö ala a Kraft, ha koppra tolom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest