Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB

veterán

válasz katt777 #33792 üzenetére

figyuzz istenments ebböl flemet gyartani, de unom, hogy mindig hülye vagyok es ha nem, akkor az elsö szabaly lep eletbe :(
    Tegy fel legyszives egy screenshotot tetszöleges külteri helyszinröl koppra tolt beallitasokkal fullhd-ben, a "legjobb mintavetel" opciot is beleertve! Ha ez 7870XT-vel (nem is szolva a sima 7870-röl) 30 fps felett van, akkor döbbenten hinni fogok Neked (es körbehugyozom magam). Addig ez szimpla kekeckedes. Mit gondolsz en a szörös hasamat vakarva beszelek a levegöbe, vagy esetleg tapasztalatbol? :U

Ebben a jatekban valiszinüleg a vidia optimalizalas szorakozik, vagy a motor van hülyen megirva, mert gyakorlatilag barmilyen beallitason kepes mikroakadasra es ez mar a Witcher 1 eseteben is igy volt...

• HSM

félisten

válasz katt777 #33792 üzenetére

Nem. Ugyanis azokban a címekben, amikben korábban jó volt, vélhetően továbbra is stabil, hibátlanul használható. Abszolút stabilitásról teljesen hülyeség beszélni, mert otthoni eszközökkel elérhetetlen olyanra tesztelni, egyszerűen nincs meg a hozzá szükséges ismeret, hacsak nincsenek a birtokodban a csip tervdokumentációi, és nem vagy egy legalább többtízfős csip-szakértő csoport egyszemélyben.

"Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz."
    Tudom, hogy a te módszered szükségszerűen jobb mindenki másénál, de hidd el, a 7900 topicban is alaposan kitesztelt beállítások voltak, amikkel előjött a WOT-mumus. ;)
    Nekem anno procituningom volt olyan, hogy másfél évig ment hibátlanul, majd észrevettem egy icipici képhibát videólejátszással, és gyorsított videólejátszással és mellé Linx-elve 5 perce alatt sikerült merevre fagyasztani az alaposan kitesztelt, és az addigi felhasználás mellett hibátlanul teljesítő (amúgy I7 920-as) processzort. Kellett neki kis plusszfesz, és "meg is javult". De úgyis tudom, hogy én rontottam el valamit, vagy igénytelen tesztprogramokkal teszteltem, és igénytelen programokat használtam abban a másfél évben is, hogy nem jött elő. ;] Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármikor kijöhet olyan program, ami más részeit vagy máshogy használja a csipnek, mint a nagy átlag (vagy amivel kitesztelted), és akkor előfordulhat, hogy valamivel több feszt fog ilyen felhasználás mellett kérni, mint máshol.

Új hozzászólás Aktív témák