Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
katt777 #33792 üzenetére
figyuzz istenments ebböl flemet gyartani, de unom, hogy mindig hülye vagyok es ha nem, akkor az elsö szabaly lep eletbe
Tegy fel legyszives egy screenshotot tetszöleges külteri helyszinröl koppra tolt beallitasokkal fullhd-ben, a "legjobb mintavetel" opciot is beleertve! Ha ez 7870XT-vel (nem is szolva a sima 7870-röl) 30 fps felett van, akkor döbbenten hinni fogok Neked (es körbehugyozom magam). Addig ez szimpla kekeckedes. Mit gondolsz en a szörös hasamat vakarva beszelek a levegöbe, vagy esetleg tapasztalatbol?Ebben a jatekban valiszinüleg a vidia optimalizalas szorakozik, vagy a motor van hülyen megirva, mert gyakorlatilag barmilyen beallitason kepes mikroakadasra es ez mar a Witcher 1 eseteben is igy volt...
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33792 üzenetére
Nem. Ugyanis azokban a címekben, amikben korábban jó volt, vélhetően továbbra is stabil, hibátlanul használható. Abszolút stabilitásról teljesen hülyeség beszélni, mert otthoni eszközökkel elérhetetlen olyanra tesztelni, egyszerűen nincs meg a hozzá szükséges ismeret, hacsak nincsenek a birtokodban a csip tervdokumentációi, és nem vagy egy legalább többtízfős csip-szakértő csoport egyszemélyben.
"Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz."
Tudom, hogy a te módszered szükségszerűen jobb mindenki másénál, de hidd el, a 7900 topicban is alaposan kitesztelt beállítások voltak, amikkel előjött a WOT-mumus.
Nekem anno procituningom volt olyan, hogy másfél évig ment hibátlanul, majd észrevettem egy icipici képhibát videólejátszással, és gyorsított videólejátszással és mellé Linx-elve 5 perce alatt sikerült merevre fagyasztani az alaposan kitesztelt, és az addigi felhasználás mellett hibátlanul teljesítő (amúgy I7 920-as) processzort. Kellett neki kis plusszfesz, és "meg is javult". De úgyis tudom, hogy én rontottam el valamit, vagy igénytelen tesztprogramokkal teszteltem, és igénytelen programokat használtam abban a másfél évben is, hogy nem jött elő.Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármikor kijöhet olyan program, ami más részeit vagy máshogy használja a csipnek, mint a nagy átlag (vagy amivel kitesztelted), és akkor előfordulhat, hogy valamivel több feszt fog ilyen felhasználás mellett kérni, mint máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest