- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2972 üzenetére
Én is néztem ezt a kártyát, és tényleg jó. Mind a kártya (minőség, teljesítmény) mind pedig a hűtése! Ráadásul jól is néz ki, és fekete nyákra épül, ami sztem a legjobb nyák szín (de nyilván ez csak egy dolog). Viszont az árát is néztem (~100k), így akinek ilyen van az annyit fizetett érte, hogy meg is érdemli, hogy legyen egy ilyene!
-
lowzor
veterán
válasz
A Heaven amúgy lefut neked full alap beállításokon (tehát úgy, hogy nem nyúlsz hozzá semmihez, csak lefuttatod) 1200/ 1500-on? Mert nálam egy bizonyos órajel felett úgy kifagy. Ha mondjuk bekapcsolom a tesszellációt, akkor lefut rendesen. És minden más benchmark is lefut. Most nem tudom, hogy a Heaven bugos-e, vagy a kártya nem bírja a magasabb órajelet. Emeltél feszt, hogy elérd ezt az eredményt? Ha nem, akkor nagy mázlid van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Hat igen, most is tanultam valamit
De azert szeretnem ha csinalnank majd egyet ha van idod alapjaraton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest