Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
Könyörgöm, olvasd már el a Logout tesztemet!
 [link]
Ott le van írva, hogyan teszteltem és milyen eredménnyel... Szerintem elég világosan látszik, hogy bőven tudja hozni a sima 7870 energiahatékonyságát... Ami nem túl meglepő két azonos gyártástechnológiájú és architektúrájú csip esetén...
Nem fogsz tudni netes mindenféle tesztekkel meggyőzni olyan dolgokról, amit a saját szememmel láttam, illetve mértem ki, hogy nem úgy van.
Sok játékban nagyon kevés a Tahiti-LE és egy 7950 között a difi azonos órajelen. [link]
Más játékokban, ahol szűkösebb a 256bites ram, ott jobban elhúz a 7950. Illetve a 7950 sokszor jobban bírja a tuningot. De ennyi. Ezért drágább.De úgyis majd találsz neten valami jóskapista tesztet, akik jól megmutatják, hogy nem így van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
 - RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
 - Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G

- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)