- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nagyon fel vagy pörögve... Csak nehogy kifogj te is egy helikopterkóros MSI-t, mint páran a topikból...
Az a 3-4FPS nem mindegy, hogy 15FPS-nél van, vagy 150-nél...De igen, volt ennyi.
Nézd meg pl. Sniper Elite V2 benchmark: [link]
34,4FPS szemben a 38,9-el. Mindkét kari alapórajelen (+20 power azt XT-nek, anélkül kemény 1FPS-el kevesebb), a 7870 ráadásul az OC alapórajelén... Ugyanabban a gépben, ugyanazzal a driverrel, ugyanúgy beállítva.De úgy látom, képtelen vagy a VGA teljesítményéről az FPS-en kívül bármilyen más mutatóban gondolkozni, úgyhogy nem próbálom meg neked elmagyarázni, hogy miért jobb pl. ha az adott képkockasebesség egyenletesebb, kiegyensúlyozottabb...
(#28282) asdxv: Azért bőven akad hely, ahol szépen elhúz az XT... Azért +20% számolókapacitás ott figyel benne azonos órajelen, meg +20% textúrázó...
De ahogy írtam, nekem az tetszett főleg az XT-ben, hogy kiegyensúlyozottabb volt a teljesítménye, mint a sima 70-nek. De mondom, már rég nincs meg a kártya, hogy ezt számszerűsíteni tudjam.(#28284) tailor74: Ugyanez volt nálam is... Ezért írtam, hogy vagy halk, vagy hűt...
Az XT sokkal jobb volt utána.
(#28285) Zso2: Nem a tranzisztorszám miatt magasabb a gyári fogyasztása, hanem a túllőtt gyári BOOST fesz miatt.
Linkelheted itt orrba-szájba a gyári értékeken történt méréseket, tzeszteket, de nézd már meg a képet, amit én is linkeltem. Potom 2W-al evett többet Sniper Elite alatt, miközben 34,4FPS helyett 38,9-et csinált. Tényleg marha sokat fogyaszt a sima 70-eshez képest. -
Zso2
őstag
Evvel nem lehurrogni akarom, csak nekem egyértelműen nem éri meg. Nem véletlen a 4310millió tranyó 2800millió ellenében.Efelől nézve a helyzetet a sima 7870 egyértelmű választás.
(#28284) tailor74 Nem vitázok,leírtam nekem mi az összehasonlítási alapom, ő azt bizonygatja,hogy az érezhetően gyorsabb,nem tudott meggyőzni.Ennyi. -
Szerintem feleslegesen ölitek egymást... Én azt hittem ,hogy itt arról van szó ,hogy megosztjátok egymással a jó és rossz tapasztalatokat... nem gondoltam ,hogy ez átcsap "farok méregetésbe"
Hogy elől járjak a jó példával:
Msi 7870 hawk-om van, és senki ne dőljön be a markatingnek...
Ez a kártya a twin frozr4 hűtéssel nem bírja azt a tuningot ,amit agyártó rá mert írni... 2 verzió van
1. vagy hangos ,mint egy helikopter(szó szerint),és 80-85 fok!!!!!
2. vagy halk ,és kifagy ......
Lehet ,hogy csak az enyém ilyen,de repítem vissza gariba...Mindenesetre nem "ilyennek" hirdette a gyártó....
Kerüljétek!!! Az xt ,igenis jó választás,jelenleg az egyetlen jó választás a tahiti le -k közül ,főleg 67k környékén
A 7870 is jó választás 62-65k környékén....
Nem értem miért csináljátok???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged