- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Tudtommal a procimba nincsen integrált vga. Ide kapcsolódik a következő válaszom.
Lassú voltamOtthon majd csinálok pár képet.
8zabi: Megnéztem, 5 csipogás a vga hiányát jelzi. Logikus ha nincs rádugva 6pin.Steve198310: a vga elindul, ventik pörögnek. A típusa pontosan: SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE
do3om: igen, az is garis.
Bocsi, rosszul írtam. Régi kártya az 5770, bár nem hiszem, hogy sokat változtat a helyzeten.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Aham most látom hogy hülyeséget írtam... Csak azt néztem h FM2 es lapod van asztem hogy valami APU s proci van benne...Akkor fogalmam sincs szerintem is lapot gariztasdd akkor, mert ha elküldöd a kártyát ami másik gépbe működik akkor valószínűleg a szervízben is fog és visszaküldik neked hogy nincs semmi baja.
Szerk.: Bár ha a 7750 meg megy a lappal akkor meg valszeg a lapot is visszaküldik:S Nemtom írd le hogy mi a problémád a boltnak és küldd vissza a lapot is meg a kártyát is és úgy nézzék meg hogy miért nem megy az a kártya abban a lapban. Más elképzelésem nincs sajnos.
Esetleg tegyél fel képet arról hogy hogyan van beszerelve a kártya a gépbe hátha észreveszünk valamit ami elkerülte a figyelmed.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest