- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Nikon DSLR topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91
üzenetére
Tudtommal a procimba nincsen integrált vga. Ide kapcsolódik a következő válaszom.
Lassú voltam
Otthon majd csinálok pár képet.
8zabi: Megnéztem, 5 csipogás a vga hiányát jelzi. Logikus ha nincs rádugva 6pin.Steve198310: a vga elindul, ventik pörögnek. A típusa pontosan: SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE
do3om: igen, az is garis.
Bocsi, rosszul írtam. Régi kártya az 5770, bár nem hiszem, hogy sokat változtat a helyzeten.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91
üzenetére
Aham most látom hogy hülyeséget írtam... Csak azt néztem h FM2 es lapod van asztem hogy valami APU s proci van benne...Akkor fogalmam sincs szerintem is lapot gariztasdd akkor, mert ha elküldöd a kártyát ami másik gépbe működik akkor valószínűleg a szervízben is fog és visszaküldik neked hogy nincs semmi baja.
Szerk.: Bár ha a 7750 meg megy a lappal akkor meg valszeg a lapot is visszaküldik:S Nemtom írd le hogy mi a problémád a boltnak és küldd vissza a lapot is meg a kártyát is és úgy nézzék meg hogy miért nem megy az a kártya abban a lapban. Más elképzelésem nincs sajnos.
Esetleg tegyél fel képet arról hogy hogyan van beszerelve a kártya a gépbe hátha észreveszünk valamit ami elkerülte a figyelmed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Otthon majd csinálok pár képet.