- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
V.Dave #20615 üzenetére
Semmi pánik, egy vadiúj, garanciális kártyának a hibamentességéről talán ezzel lehet leghamarabb meggyőződni: 1920x1080-on, 8xMSAA-val, 15 perc BURN-IN benchmark. A venti ugyan hangos volt (ez a dolga), viszont az egész teszt alatt végig 55 fokos volt a GPU, egy, a legelején tapasztalt 59 fokos csúcstól eltekintve. Ez vagy 15 fokkal kevesebb, mint előzőleg a szintén MSI 5850-emnél volt, és majdnem csak a fele a hajdani Sapphire 4830 110 fokjának. Nem rossz, szerintem.
-
Jhonny06
veterán
válasz
V.Dave #20615 üzenetére
Normális hűtővel egyébként semmi extra, pár fokkal jobban megizzasztja, mint a többi tesztprogram, de nálam ez ilyen 4-5 fok volt, az semmi (persze ha alapból szar a hűtőd és 80 fokon jár, akkor már én se kapcsolnám be).
Alapvetően az a baj vele, hogy a VRAM-ot nem is izzasztja meg annyira, amennyire kéne, tehát simán lefuthat hiba nélkül a teszt, még ha instabil a beállítás, akkor is.
A hűtőt tesztelni mondjuk jó, de rendes tesztelésnél tényleg nincs értelme, azóta én is rákerestem és vannak jobb programok erre, vagy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest