- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Ahhoz képest 90% ig biztos vagyok benne, hogy ott van a lehetőség, ahol elsőnek automatikusan tesztelte, mennyit bír, majd engedte kézileg beállítani, mennyi legyen az órajel. Most nem tudom megnézni melyik verzió, mert nem otthon vagyok, de az a catalyston belül volt tudtommal...de nem tudtam, hogy az összes verzióban tudod, mi van benne, bocsánat akkor... De felőlem mondhatnál valami erre szolgáló progit is, ha ismersz.
Zserbox: ez az amiről szóltam, köszönöm.
Igen, AMD processzorom van ( A8 3870k), ezért kérdem, hogy a többi catalyst verzióban van e mód erre, amit említettem. Jó lenne ha nem kelene még valamit leszednem csak erre. Viszont pl régebbim, ami fent volt, azt hiszem ezt nem tartalmazta, vagy csak nem ilyen szembeötlő módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen, AMD processzorom van ( A8 3870k), ezért kérdem, hogy a többi catalyst verzióban van e mód erre, amit említettem. Jó lenne ha nem kelene még valamit leszednem csak erre. Viszont pl régebbim, ami fent volt, azt hiszem ezt nem tartalmazta, vagy csak nem ilyen szembeötlő módon.