Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
MontyCrew #16589 üzenetére
Félre ne érts, nekem sincs bajom az iPonnal, úgy működnek ahogyan egy webshop. De ha meg tudod oldani, hogy személyesen mész (én mindig úgy veszem át tőlük is a dolgokat, hogy bele tudjak kukkantani a dobozba, amit persze nem mindig hagynak...) akkor kicsit kényelmetlen ez a fajta mentalitás. Az a baj, hogy mivel ott vagy személyesen, próbálsz velük úgy kommunikálni mint egy üzletben az eladókkal, de ez NEM egy üzlet, hanem egy webshop raktára. És kifejezetten nem szimpatikusak az eladók/raktárosok, fejből köpik a kormányrendelet minden pontját és KIZÁRÓLAG a szerint járnak el. Nem tudnak fénymásolni, nem írnak alá és vesznek át semmit, igazán annak örülnének szerintem a legjobban ha mindenki futárral hozná-vinné a dolgokat.
A szervízes srácok jófejek, de kevés idejük lehet a munkára mert nagyon nem szépen dolgoznak. Összeszereltettem velük a gépet, mert nem túl gyakran csinálok ilyet és az elmúlt években notebookom volt, de szépen lassan darabjaira szedtem már az egészet és újra összeraktam mert nem szép munka. Ennyi az iPon tapasztalatom, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest