- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
MontyCrew #16589 üzenetére
Félre ne érts, nekem sincs bajom az iPonnal, úgy működnek ahogyan egy webshop. De ha meg tudod oldani, hogy személyesen mész (én mindig úgy veszem át tőlük is a dolgokat, hogy bele tudjak kukkantani a dobozba, amit persze nem mindig hagynak...) akkor kicsit kényelmetlen ez a fajta mentalitás. Az a baj, hogy mivel ott vagy személyesen, próbálsz velük úgy kommunikálni mint egy üzletben az eladókkal, de ez NEM egy üzlet, hanem egy webshop raktára. És kifejezetten nem szimpatikusak az eladók/raktárosok, fejből köpik a kormányrendelet minden pontját és KIZÁRÓLAG a szerint járnak el. Nem tudnak fénymásolni, nem írnak alá és vesznek át semmit, igazán annak örülnének szerintem a legjobban ha mindenki futárral hozná-vinné a dolgokat.
A szervízes srácok jófejek, de kevés idejük lehet a munkára mert nagyon nem szépen dolgoznak. Összeszereltettem velük a gépet, mert nem túl gyakran csinálok ilyet és az elmúlt években notebookom volt, de szépen lassan darabjaira szedtem már az egészet és újra összeraktam mert nem szép munka. Ennyi az iPon tapasztalatom, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest