Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Garsza #15545 üzenetére
Valami gebasz csak történt, ha előtte hibátlanul működött most meg nem. Én kivenném újra, szétszedném letisztítanám, átnézném és újra az egész berakási művelet. Áramtalanítás után! Sőt, azután érdemes megnyomni a főkapcsolót is, és akkor nem kell várnod semmit, mert azzal a kondikból is eltűnik minden.
Ha nem látsz semmi rendellenességet, minden pontosan helyén van és ezután sem lesz jó, akkor bizony gáz van. Fontos, hogy a garancia miatt NE látszódjon sérülés a csavarokon sem semmi máson, vagyis az, hogy szerelted a kártyát!csucsbicep: nem akarom ismételni önmagam, a lényeget - amit nem tartok elfogadhatónak ezért az árért - már leírtam. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen vele mert attól még lehet igaz! Nem tuningoltam a 7950 OC kártyát azért nem volt elég jó? Ne má'...
banderasz77: de ha kikapcsolom, akkor nem tudok netezni!
Az árához képes (lévén ez a 2. leggyorsabb volt ugye). De konkrétam a FC3 tette be az ajtót, amit nagyon vártam. 1080p, DX11, Ultra (AA + HDAO) konkrétan játszhatatlan. Ezért minek álljon 80k+ egy VGA-ban? Kompromisszumokkal egy 45k-s 7850 is bővel elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest