Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #15323 üzenetére
Szóval számodra mérvadó a 3dmark 11 cpu tesztje összehasonításként. Játékok legtöbbjében az i7 nem gyorsabb azonos órajelen az i5 nél, mégis Physics pontszámok nem ezt mutatják. Nem mellesleg iszonyat érzékeny a ram órajelre is a teszt és neked magas órajelű ramod van. Meg eleve intelre van optimalizálva egy rakat szintetikus teszt.
(#15331) mrhitoshi megnézném, mondjuk egy Starcraft2 4vs4 ben mennyire hajtaná ki a procid a 7850-t
Ott még az enyém is kevés. Vagy egy Guild Wars 2 World vs World összecsapásban. 7850 és a 70 között nincs akkora eltérés, hogy a cpu jelentősen kevesebb kelljen alá. Ha egy vga kártya 10-20% al lassabb nem azt jelenti, hogy akkor 20% al kisebb cpu kell alá.
-
miresz
veterán
válasz
Először utána is olvashatnál a dolgoknak mielőtt posztolsz.
1.
A 3Dmark11 eredményeknél pont azt tárgyaltuk ki,hogy a 12.11b hatására csökken 3Dmark11-ben a Physics score valami bug miatt.Az eredeti eredményem ami nem 12.11B-val volt(és ami helyett feltették a mostanit) 8421 physics pont.2.
Ha látnál nem csak néznél,rájönnél,hogy mekkora baromságot írsz. BFBC2-nél fix 60fps-re van lőve. Vsync-el játszok mindent.3.
Dirt3-ba nekem épp elég a 124fps,így 80%-on is szerintem elég játszható szint. A plusz 10fps-ért nem veszek méregdrága i7-et,mert nem éri meg.4.
Persze,hogy neked a legjobb a procid,ezt nem is vitatta itt senki sem a fórumon. Kívánom,hogy használd még egészséggel legalább 10évig.Ui: jah,ezt lefelejtettem:
-
mrhitoshi
veterán
válasz
De most komolyan srácok!
60FPS felett ki a lósz@rt érdekel, hogy most csak 80%-on megy a GPU ?
Linkelve lett egy FC3 teszt. 60 FPS-ről beszélünk... engem azon a szinten rohadtul nem érdekel, hogy most akkor csak 80%-on megy a GPU.A linkelt Dirt 3 képen 125FPS!!!! van mérve. -,-" Ki az az elmebeteg aki ezen a ponton azt vitatja, hogy oda nem jó egy AMD processzor ? 125FPS !!!! Még egy 120Hz-es monitor mellett is fain lenne.
Nem értem az itt lévő embereket. Ha számomra játszható egy játék, tehát a szemem szerint nem akad, akkor mégis minek adjak ki több tízezer + pénzt egy jobb CPU-ért ? Azért hogy egy programmal játék alatt!!! tudjam nézni, hogy mikor mennyi a GPU kihasználtság ? Ez nekem annyira irracionális, hogy falnak megyek.Mindegy rátok hagyom ezt az e-pénisz méregetést (mert nem más), én közben játszok a fosch AMD CPU-val szerelt gépemmel.
-
lowzor
veterán
válasz
lol
Annyi physics-et ad a 8120 4300-on, mint az i5 2400 3600-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spotify
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óra topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest