- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Rajta van a kártyán az AMD Logó, rajta. -> pipa.
Támogatást nyújt az AMD ? igen -> pipa
Lehet hibáztatni ezek után az AMD-t ? igen
Akármennyire is gyártó hibája, ha rajta van az, hogy AMD, akkor őket is lehet hibáztatni. Ha megvennél egy olyan telefont, ami egy kínai kopi, akkor te nem fogod hibáztatni az a gyártót akiről kopizták, mert nincs rajta logó stb...
Az hogy ebben az esetben az AMD mekkora felelősséget vállal a meghibásodás esetén, elvégre ők a tervezők, azt már szerződés védi. Lehet semennyire nem terheli ilyenkor az AMD-t felelősség, de ha igen, akkor jogos a hibáztatás.
(-szerintem, nem vagyok jogász.)(#14880) asdxv: Ez a pálya benne van az alapjátékban ?
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az utolsó mondatodban benne van a válaszom! (egy része)
Egyébként ha megnézel egy kártyát akkor rajta van az AMD logo is! Nekem pl rajta van a sapphire-n,gondolom ez minden VGA-n fel van tüntetve! És a kártya árából elég szépen profitálnak! Ez a dolguk! Biztos vagyok benne hogy meg lehetett volna oldani a helyzetet,csak mindig könnyebb a rövidebb utat választani,és elsumákolni a dolgokat. Minek fizessenek,nehogy már nekik kiadásuk legyen a milliárdos bevétel mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi