Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
szmegma
üzenetére
Hát, szerintem simán jobb grafikája van, (mondjuk inkább úgy, hogy más fajta) mint a BF3-nak, nagyon meg van csinálva ez a Far Cry 3
Főleg ugye folyamatosan változik a kinézete a napszakok, időjárás változása miatt, szóval lehet hogy valamelyik időszakban nem tűnik olyan szépnek. -
Chapel
addikt
válasz
szmegma
üzenetére
"A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran."És kitől szeretnél erre választ? Most viccen kívül, ki az aki itt erre megnyugtató választ tud adni...egy költői kérdésre...
Én azt mondom szerintem ez szebb a maga nemében mint BF3.És most?

Attól mert fps-fps még nem összehasonlítható. Ez maximum ízlés kérdése, az meg van mindenkinek, tehát ismét nem fogunk objektív választ kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Főleg ugye folyamatosan változik a kinézete a napszakok, időjárás változása miatt, szóval lehet hogy valamelyik időszakban nem tűnik olyan szépnek.