Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Chapel #11816 üzenetére
""Szóval akinek tuningolt 7850/7870 -el a fenti beállításon 50.FPS -ei vannak annak NEM DX11 -be fut!
""
Droidmester írása szerint gondoltam valóban lehet,hogy dx9-el indítja a game magát.De most,hogy jobban utána olvastam az általatok írtaknak.Nem feltétlenül helytálló ez az állítás és nem is kell megtapsikolni az embert mert balf@sz és azt hiszi,hogy dx11-ben indította.
Sajnos csak estefelé tudom magam is letesztelni...
-
kovsol
titán
válasz
Chapel #11816 üzenetére
Szerintem itt valami bug lehet a háttérben és azért lassú van ahol a játék. Én pl még a beta6 drivert használom. Lehet valami más driverre érzékeny a cucc.
Megnéztem amúgy very high beállítás mellett elég sokat gyorsul tovább és nem sokkal rondább, de a low beállítással 120fps és még úgy se mondanám rondának.Még egy kérdés: akinek kevés az fps az rendes bolti vagy virágbolti holmit használ? Mert én még utobbit, mert csak jövő héten jön a fizu addig meg csak leteszteltem hogyan fut a gépen, de jónak tűnik és így benevezek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest