- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enigma1945 #21816 üzenetére
Egyébként egy 4 gigás RX560 lett a befutó, de baromira nem mondanám, hogy 1080p-ben mindenre elég.
-
-
válasz
Enigma1945 #21811 üzenetére
GTA V-re gondoltam hogy kevéske, ha nem alap beállításon van akkor már kevesli az 1 gigát. FullHD a monitorom, és nem szeretem lejjebb hajtani mert úgy homályos. De lehet veszek egy 750Ti-t, ott vna is minek hajtani a 2 gigát. Csak előbb vevő kell a kettesre.
-
válasz
Enigma1945 #21809 üzenetére
-
Úgy néz ki lecserélem az 1 gigás kártyámat 2 gigásra. Elkacérkodtam a 750Ti gondolatával is, de az kicsit drágább lenne. 10-ért adom el, 15-ért veszem a 2 gigást.
-
-
Köszönöm! Te is tapasztaltál hasonlót, vagy ugyan ilyen kártyád van? Most végülis működik a kártya, Witcher 3, GTA V elszaladgál (utóbbival ilyen textúra problémáim voltak régebben), 2D-ben hagyom passzívan felmenni 47 fokig, 50°C-nál bekapcsol, 100%-on meg 51 fokot tart.
De felírom pontosan milyen driver van most, hogy vissza tudjam tenni, ha baj van, és akkor biztonsággal ki tudom próbálni amit ajánlasz. -
válasz
T0mBd1gg3R #21799 üzenetére
Felraktam az Asus saját tweak programját, és saját hőprofilt állítottam be. 40°C-nál bekapcsol elvileg 80%-kal, majd 50-nél 100%-kal, de gyakorlatilag nem hallok a kettő közt különbséget. Nem egy végleges megoldás, de jobb mint ha megfőne.
-
Sziasztok!
Asus direct cu 1gb 7770-em van.
A problémám a következő: A ventillátor sose pörög, manuálban fel kell tolni 80%-ig, ekkor közel maxon elkezd forogni. Amíg a 80°C-t el nem éri magától nem kapcsol be sosem.
Szoftver hibára gyanakszom. Valaki járt már így? Mi a megoldás?
A drivert a windows 8.1 maga tette föl, nem nyúltam hozzá, mivel örültem, hogy műsödik. Manuálisan eddig akármit tettem föl, crimson sz*rságot, bármit, sose volt jó ez meg működik a ventit kivéve.
V Bios 2012.05.24, van fent asus oldalán egy újabb 2013-mas.
driver verzió 13.251.9001.1001 -
Nekem fölment valami crimson akármi, nem is működött a gép, visszaállítást kellet csinálnom. Nem értek hozzá de van valami crimson meg más néven futó driver is párhuzamosan? Meg ilyen mindenféle segédprogramok nekem nem kellenek csak a driver, meg hogy a hdmi-n ne valami 15%-kal nagyobb vagy kisebb képet adjon ki hanem natívan.
-
-
-
Sziasztok!
Nemrég vettem ilyen kártyát használtan, az aláírásomban látható a pontos típusa.
Tudom, hogy nem erre a kártyára méretezték a GTA V-öt, de azért kipróbáltam, úgy ahogy elszaladgált minimum környékén. Viszont ilyen érdekességeket eddig más játékban még nem tapasztaltam vele, amit ma GTA-ban:
1 2 3
Videokártya hiba, vagy egyszerűen ennyire sok neki a játék? Megnéztem Aida-val, 69-70°C-ig ment föl a GPU. -
-
Köszönöm. Lenne még egy kérdésem: HDMI-n kijön a hang a TV irányába? Asus 7770 1GB directCU V2
-
-
Sziasztok
Milyen problémával szembesülhetek, ha UEFI-t nem támogató ASUS 7770 1GB V2 kártyát teszek az Asrock H61M-HVS UEFI-s alaplapomba?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest