Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát elmondom. Nem ma jött meg, hanem csütörtökön. Hétfőre vártam, akkor kellett volna elutaznom, szerdáig vártam a megérkezésre, ami nem történt meg. Emiatt elhalasztottam az utazásom csütörtök reggelre, és akkor este meg is érkezett. Nade, mivel nem voltam pesten, meg kellett bíznom egy barátomat, hogy vegye már át a cuccot, mert hétfőn 24 órázom és kurvára nem bírom ki, ha kedden kell beszerelnem... Ezért Ma a melóhelyemen felmarkoltam a cuccot és be is szereltem. Kb ennyi a történet. Kb 1-2 óra múlva rakok fel képeket meg furmarkos eredményeket. Az én gyári hűtésemhez képest 30 fok-. Ennyit mondhatok most, de haverok várnak, szal most gém.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő