- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
ricshard444 #770 üzenetére
6 rugó az aktív saffire. Eyefinityhez kell? Mert ha 1 monitorod van elég a passzív is.
A sírámaimra pedig a válaszok:
1. mag 450-en, a 2. 250-en megy alapból. Gondolom ez így rendben.
Elkezdtem síkba csiszolni, nos akkor derült ki mennyire pocsék az egész réz úgy ahogy van. Egyébként azért is gondoltam az újra pasztázást, mert game alatt highban egyre gyakrabban el-el tűnt a kép, sajnos nem monitoroztam a hőfokot, mert AB-vel fagyok. Szóval gondoltam, hogy túlmelegszik, ezért csinálja.
Szóval most itt tartok. Azt, hogy hogyan illeszkedik, nem lehet megnézni, mert a hűtő nincs külön a háztól.
Íme a gyönyörű fotó kb fél óra csiszolás után készült, erre aztán akárhogy is tekergetem, nem fog rendesen illeszkedni:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest