Új hozzászólás Aktív témák
-
janosiaron
csendes tag
én nagy nehezen overclockkal meg kisebb kompromisszumokkal vegigvittem a 2013-as AAA-s címeket, most már igazán nem cserélem le az 5850xtreme-emet. bf3 csgo starcraft elfut. majd nyar vegen ha lemegy a gtx670/680 7950/7970 60-70 ezer kornyekere es jonnek az uj címek akkor költök hardwarre is..
-
janosiaron
csendes tag
én csak annyit szeretnék mondani hogy furmarkot heavent felejtsétek el. ott nekem is ment 950-960-akat i.s ami ott stabil az crysis 3 ban metro last lightban, siman crashel. valszeg a.tessalationhoz vagy vmihez lesz köze h instanilabb. a gpu hiaba hideg. valami mas tulmelegszik. tapellato aramkorok vagy vmi.
-
janosiaron
csendes tag
-
janosiaron
csendes tag
én is sapphire trixx-szel overclockolok es úgy csinálom h beállítom az orajeleket es utana asztalon jobbklikk es ott windowsos monitorbeallitasoknal megvaltoztatom a kepfrissitesi frekvenciat 60-rol 59re. vagy vissza. ennek igazabol az a lenyege h windows ujrainditja a drivert de mar az uj orajelen es utana tökeletesen megy.
-
janosiaron
csendes tag
válasz
360xbox360 #30751 üzenetére
attól függ mennyit kell ráköltened. ha 10k akkor már nem.
-
janosiaron
csendes tag
crysis 3 beli overclock tapasztalata van.valakinek ezekkel a kártyákkal? nálam problémák adódnak
-
janosiaron
csendes tag
Hello. Ha valakinek overclock után szétesne a kép, akkor annyi a teendő, hogy windowsban átállítod a képfrisítési frekvenciát. Ezzel újraindul a driver, de nem vesznek el az OC beállítások sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest