- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videokártya bios hiba
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
janosiaron #30833 üzenetére
Én nem bántam meg a cserét, szvsz épp a legjobbkor váltottam... A Tomb Raiderhez, Crysis 3-hoz jól jött a 7950 komolyabb izomzata, bár biztos az 5850-en is elmentek volna kisebb-nagyobb kompromisszumokkal...
Bár azokat végigtoltam, de amivel multizni szoktam, ahhoz tényleg bőséggel elég lenne az 5850, ha még meglenne. Az a vicces, hogy minden játékhoz elég volt 3 év alatt az 5850, amíg megvolt, egyedül a metro-hoz kellett az OC, más játékban nem is húztam, inkább a csendesebb működést választottam, a refi hajlamso volt hangoskodni tuningolva....
Last Light nincs még meg, de lehet idővel majd beszerzem, mert sokan dícsérik, és az előd is jó volt.Valszeg már maradok is 7900 tulaj, nagyon bejön a néma csendes működés a refi 5850 után. Az se volt amúgy hangos, de a néma csendes és a halk, de jól hallható szélzaj között azért komoly különbség van.
Bár biztos vannak néma 5800-ak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest