Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kuzzikan

csendes tag

Én nézelődtem a tesztek után egy ideje, de igazából rakatnál oda is volt írva, hogy a nagyrésze csak feltételezés, továbbá egy olyan kártyát tesztelni egy már meglévővel szemben, ahol a driver egy erősen béta, gondolom tele bugokkal, optimalizálástól erőteljesen messze álló, szemben egy több mint 1 éve finomított, csiszolt, játékokra optimalizált driverrel... hát nemtudom, én nemigazán hittem ezeknek az állításoknak.

Egy viszont biztos: sokan írták hogy 4890et vesznek... egészségükre. Nekem ahhoz nincs tápom, iszonyat amit eszik loadban, és idleben sem egy kevéssel beéri kategória, tehát ha beleszámoljuk, hogy vegyél egy 30ezres enermaxot, mert sztem az alatt tápot tökfölösleges venni, akkor ugyan ott vagy, hogy van egy 5850ed, ami valószínűsíthető, hogy az új catalystok eljövetelével be fog állni a másfélévvel ezelőtti 4850es dominancia szintjére, és cserébe lófszt nem eszik.

A fogyasztás és a teljesítmény sokszor üti egymást, vannak az őrült OCsek, hátnemtudom, én is használom a gépemet, hdfilmre, webes tervezésekre, játékra, böngészésre mind otthonról, valamint távoli asztalon egyaránt, ha éppen nem otthon tartózkodok, de az időm valamint az elfoglaltságaim lehetővé teszik. Egésznap megy a gépem, mivel a félkész munkáimat az otthoni gépemről tudják megtekinteni, valamint szeretem, ha mindenemet el tudom érni a nap 24 órájában. Ennek függvénéyben nem mind1, hogy 100 vagy 24 wattot fogyaszt egy idleben 100%ban kihasználatlan vga, a nap 24 órájában.

Ha ezeket a "tényeket?" egybe vesszük, hasonló feladatoknál hosszútávon megtérülő befektetés egy ilyen kártya, mert hány olyan ember van aki megvette akkoriban sokak szerint aranyáron a 4850esét, és a mai napig többé kevésbé elég, monitormérettől függően persze.

Tesztekkel várjuk meg az első hivatalos eredményeket szerintem, fölösleges az ilyen kiszivárgott, előfordulhat hogy jancsika próbálkozik a photoshoppal című akciókkal foglalkozni, és próbáljon mindenki a kész tényekre, vagy a valószínűsíthető jövőképre koncentrálni.

Ez az én véleményem, aztán lehet h hülyeségeket beszélek :D

mod: arra meg hogy valaki a vantage eredményekre ad, inkább nem mondok semmit :)

Új hozzászólás Aktív témák