- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
Yutani
üzenetére
Az a baj hogy mostanában nem divat a kétkártyás támogatás a játékokban, nem egy újabb cimnél csak egy kártya dolgozik. Amugy én arra leszek kíváncsi hogy driverileg meddig lesz ez támogatva, eddig még elég jól megusztuk a cserét
Másodgépemben van ugyan de edfdig elég szépen vitt mindent médiumban.Az az érdekes hogy az r7 265 újabb játékokba sokkal erősebb viszont az opencl-es progikban meg a régi játékokban sokkal lassabb. Úgyhogy azt is cserélnem kéne egy 270x-re

-
djculture
félisten
válasz
Yutani
üzenetére
Én amit nyertem innen a ph-ról 5850 xtreme-t az nagyon durva igy alapfeszen 1000/1200-at tud feszt nem is emeltem neki minek. Egyelőre ezért nem is cseréltem le majd év végén karácsonykor ha kijön az új széria és már tudni hogy mire alakul a dx12..
Ja memória tényleg nem sokat számit maximum ilyen gpu-s feldolgozásos feledatnál (pl winzip opencl-es gpu-s futtatása)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másodgépemben van ugyan de edfdig elég szépen vitt mindent médiumban.