- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
cintula187 #31781 üzenetére
Fogalmam sincs róla hogy azok mennyire ragadnak vagy sem, mivel nem használtam még ilyent.
De [Itt] van kicsi leírás hogy mi a különbség a Gap Pad és a hővezető ragasztó között, és itt azt írják rögzítés szükséges.
De majd meglátod ha megjött, ha mégsem ragad veszel kétoldalas ragasztót és kész [link]
Ez mondjuk nem az átlátszó, de 3M legalább.
Legfeljebb törlik ha nem tetszik valakinek. -
kriszbon
őstag
válasz
cintula187 #31779 üzenetére
Ha olyant vettél mint ami a gyári hűtő alatt volt, akkor nem biztos hogy a süniket vissza tudod vele tenni, mert tudtommal az nem arra való hogy odaragassza.
A sünik hátulján többségében 2 oldalas hővezető ragasztó szokott lenni.
Nézz csak szét aprón, ott is írják hogy önmagukban nem alkalmasak, kell hozzá ragasztó.
Persze ha eleve kétoldalas ragasztót veszel, akkor semmi más nem kell csak az. -
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31768 üzenetére
A gappadek ragadnak. Nem kell hozzá ragasztót venni ( Az ha megszáradna amúgy is csak szigetelne ) szóval a gapped úgy néz ki. Hogy a hátulsó oldalán van egy védő fólia kb. olyan mint a telefonokon a kijelzőn is amikor újat veszel az az átlátszó fólia. Noh ezen ugyan olyan van, leveszed róla. És akkor már ragad is.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Gyárira érted hogy kuka?
Egyébként honnan veszed? -
cintula187
addikt
válasz
GPU körül is tüskék vannak, akkor mind a 2*8 at újra kell padelnem.
-
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31762 üzenetére
Ne haragudj, hogy nem jött eddig válasz. Hollandiába kellett mennem mert magánkereskedő vagyok. És noh lényegtelen...
Olyan vastag gap pad kell hogy elérje a hűtőbordát BŐSÉGESEN ... Hogy kicsit amikor összerakod a kártyát, összenyomódjon.
Nekem Back Plates 5870 van. Nekem a back platet kell hogy elérje pár MOSFet meg hasonlók... De én tele gap padeztem minden tranzisztort. A kártya hálás is érte nagyon. Sokat jelent.
Ne szedd le a gappedet, inkább legyen rajta. Mert ha nem ér össze a hűtőfelülettel. Akkor csak megsül magában, és odaszigeteled a hőt neki.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #31762 üzenetére
Időközben próbáltam tájékozódni ez ügyben. Erre tapasztalat szerint milyen vastag pad illik? 1mm elég? Főleg a CPU körüli érdekelne, hogy a túl vékony (0,5mm) kevés.
köszi -
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31757 üzenetére
Gap padeld újra ! Mert megfognak sűlni... Az enyém 4 óra GTA V után zárt gépházban is 65 fok fölé nem megy ( a GPU a memeket nem tudom )
-
HSM
félisten
válasz
Normális a GPU-hoz képest a plusz 10 fok. Nem a memória, a GPU része az a hőfok.
-
Repsol600
addikt
válasz
Az sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged