Új hozzászólás Aktív témák
-
Jostee
tag
Hali!
Biosfrissítés óta valamiért keményen belassult a gépem... Néha nem indulnak el dolgok, vagy szimplán csak beáll minden.
Az említett videot megcsináltam: http://rapidshare.com/files/323427864/SNC00199.mp4.html
(nekem csak bsplayerrel sikerült működésre bírnom a hangot)Várom az ötleteket!
-
lamantin
tag
Ha beírogatod a gépedben lévő dolgokat és megadod, hogy húzva van-e a processzor/videokari, stb... akkor ki fogja adni, hogy milyen tápra lenne szükséged. Szerintem lehet, hogy simán kevés hozzá...próbáld ki!
vagy ahogy a guru3d-n írják (bár igaz, hogy itt egy agyonhúzott, alapból is brutál géphez javasolják):
Recommended Power Supply
So here's my power supply recommendation:
Radeon HD 5850
The card requires you to have a 500 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 40 Amps available on the +12 volts rails.
Radeon HD 5850 CrossfireXA second card requires you to add another 170 Watts. You need a 650+ Watt power supply unit if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 55~60 Amps available on the +12 volts rails.
For each card that you add, add another 200 Watts as a safety margin.There are many good PSUs out there, please do have a look at our many PSU reviews as we have loads of recommended PSUs for you to check out in there. What would happen if your PSU can't cope with the load?:
bad 3D performance
crashing games
spontaneous reset or imminent shutdown of the PC
freezing during gameplay
PSU overload can cause it to break down
... -
Gicz
addikt
igen referencia, csak az asus on nincs zárolva a túlhajtás!!!!
a többi kártyán a 725 ről max 775 ig nyomhatod a gpu-t
énmeg ezt jelenleg 1Ghz-en használoma többi karin is meglehet ezt csinálni, de csak ha asus- biost teszel rá?!
valahol ezt olvastamasus hoz adnak smart doctor progit amivel az alap 1,085 GPU feszt meg tudod emelni 1,5 voltig, 1,3 Voltig teljesen biztonságosan, és gond nélkül megy 1Ghz-en, gyakorlatilag jobban megy mint egy gyári 5870
-
Gicz
addikt
nekem 1 héttel ezelőttig radeon 4850 crossfire volt, nagyon megvoltam vele elégedve!
a teljesítményben +70-80% ot hozott a 2. kártya, fullHD very highon simán ment a crysis akadásmentesen.
aztán lecseréltem őket 1 asus 5850re a jó tuningolhatóság miatt, és ha nem lenne elég akkor majd "olcsón" veszek mellé egyet valamikor....
sokan mondják h nemjó a crossfire, nekem viszont csak jó tapasztaltom volt vele, ha lett volna elég pénzem, akkor mostis 2db 5850 et vettem volna!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged