Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
fsb1000 #9046 üzenetére
Hmm én inkább azt nézem ,hogy közel +40% -al drágább egy HD5870 közben a teljesítmény 17-23% között mozog. Ergo drága.
A Cigin én is nagyon sokat sporolok. Látom a a környezetemben.. Havi 4-5 e ft könnyedén a zsebemben marad.. és még büdös se leszek. Erre szoktam mondani ,hogy tiszta haszon
Tud valaki bármiféle HD5850-t névreszóló áfás számlával 60-65k körül? az a 70e nálam lélektani határt képez.
-
vhunor
őstag
válasz
fsb1000 #9046 üzenetére
Műszaki alapon szvsz pont nem éri meg az 5870, mivel ahogy gbors tesztjei is mutatták (VGAspeed.hu), azonos órajelen gyakorlatilag hibahatáron belüli a teljesítménykülönbség és a plusz ROP blokk nem számít csak az órajel, ergo egy 850/1200 körülire felrántott 5850 ugyanazt hozza mint az 5870, 25k-val olcsóbban. Persze van aki nem akar tuningolni, de ahogy láttam te nem abba a kategóriába tartozol
. Az 5870 órajeleit pedig a GPU felől mindegyik 5850 kirázza a kisujjából, a memória lehet, hogy csak pl. 1150-et csíp, de 50 MHz-et meg úgyse veszel észre a ramnál.
Mellesleg 25k-ból olyan napot szervezek asszonypajtással amire biztosan szívesebben fogok emlékezni mint egy GTA 4 multira
.
szerk: lehetőségként ott van még az 5770 CF is, ami simán kijön akár újan is kb. 65-67k-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest