- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
SirKero
üzenetére
Az alapelképzelés az volt hogy alaplapi vga lesz. Meg is vettem egy Giga 785gm-us2h lapot hogy majd azzal hajtom a tévét ami egy Samu 52a656. De mindig ott motoszkált a kisördög hogy egy ekkora tévén már a játék is élvezetesebb lehet, nembeszélve arról hogy egy elég komoly hangcuccom van van, amin a játékok hangjai is jobban szólnának. Így most ott tartok hogy össze kéne raknom egy htpc-re is ideális konfigot, amely 2D-ben teljesen csendben van, de ha játszani szeretnék akkor van benne kraft. A proci is ennek a szellemében lett kiválasztva ami egy Phenom II 925 lett. A hdd meg egy Samu F2 ecogreen 5200rpm-es a szinte nulla rezonanciája és melegedése miatt.
Csak még azt nem tudom hogy ha játszani fogok szeretném kerülni az egér-billentyüzet párost, mert a szoba úgy van kialakitva hogy ezeket nem tudom hova lerakni, ezért egy ilyen vezérlőt szeretnék, csak azt nem tudom hogy ezzel pl. a GTA4-et lehet-e irányitani.(OFF)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest