- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
MPowerPH #6739 üzenetére
Így van, szerintem is sokkal, de sokkal többet! 9600gt-vel volt 11000 pont, ezzel meg 14000! Szerintem nagyon kevés. Szerintem ez a cpu egyáltalán nem ilyen gyenge, hogy itt megálljon!
A másik meg, hogy még ha így is van, akkor miért szaggat a mass effect ott, ahol a 9600gt futott (full-hd-be, a maga 512 vramjával és ehhez képest harmatos tejlesítményével...). 100 fps felett kéne lennie, nem 15-20-nak!Most futtattam egy másik benchmarkot, a heavent. Ez már jobb eredményt hozott: 1391 pont, 55 fps átlag.
9600gt-vel: 506 pont, 20fps. (dx9-ben, full-hd-ben.)Őszintén szólva ezt is keveslem, de jobban hangzik. Azonban a fenti esetek aggasztóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest