Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
Az igaz, hogy egy híd is elég a CF működéséhez, de én azt tapasztaltam 2db 4870 1GB összekötése esetén, hogy amikor mind a 2db hidat használtam, akkor stabilabb fps érhető el. Nem voltak kilengések negatív irányban, sokkal folyamatosabb volt a megjelenítés. Mindezek mellett az is igaz, hogy a max. fps viszont csökkent pár százalékot, de ezt beáldoztam a folyamatosság miatt. A legegyszerűbb, ha valaki kipróbálja 1db és 2db híddal is, és kitapasztalja, hogy neki melyik a jobb. 3db kártya használata esetén túl sok választási lehetőség nincs az összekötést illetően.
-
tzsolesz
nagyúr
Így van nekem elég volt 1db híd is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyomtató topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő