- Fujifilm X
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Igen zsír eredmény!
Most kapaszkodjatok meg: Amit gyárilag mellékelt a gigabyte 2 db 6 pines átalakító azt nem lehet beledugni a vga-ba! Azért akartam az egyiket a vgaba dugni mert mikor komolyabban tuningolom a vga-t hallom hogy leesik a fordulata a ventilátornak. A hipro 700w-os tápomnak van 2 db 6 pines csatija alapból amugy. Úgy akartam hogy az egyiket bennehagyom a vgaba és 2 ágról szívná a másik átalakító az áramot és ezt a vga-ba dugtam volna hogy stabilabb feszt kapjon de mind1. Visszalőttem a gyári biost már elégszer kiteszteltem tuningba a vga-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most kapaszkodjatok meg: Amit gyárilag mellékelt a gigabyte 2 db 6 pines átalakító azt nem lehet beledugni a vga-ba! Azért akartam az egyiket a vgaba dugni mert mikor komolyabban tuningolom a vga-t hallom hogy leesik a fordulata a ventilátornak. A hipro 700w-os tápomnak van 2 db 6 pines csatija alapból amugy. Úgy akartam hogy az egyiket bennehagyom a vgaba és 2 ágról szívná a másik átalakító az áramot és ezt a vga-ba dugtam volna hogy stabilabb feszt kapjon de mind1. Visszalőttem a gyári biost már elégszer kiteszteltem tuningba a vga-t.