Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
[OFF]Hát arra gondoltam, hogy max. a 9.10 installjánál mehetett el, de majd visszateszem a régi partíciómentést, úgysincs sok haszna a 9.10-nek.[/OFF]
Robi BALBOA: Nekem ez az első (pont ez
), amelyik pikkel a W7-re.
bigdigit: Én pont azt mondtam, hogy ne általánosítsunk. Azon én is tűnődtem, hogy ha lenne pénzem, megérné-e egy nV karit betenni a gépbe, hogy PhysX-es játékot azon toljak...
Keldor papa: Akkor majd nézd meg a Heaven benchmark-ot OGL-ben.
Amúgy a hibák legtöbbször magas minőségben jönnek elő, szóval ha nem úgy játszol, kisebb az esély rá.
WesTM: Hogy én hány ilyen magabiztos embert láttam aztán megborult rendszerrel...
Mindenesetre éppen eleget tesztelek ahhoz, hogy észrevegyem a driver-hibákat, pl. hogy az egymásra installált ATI driverekkel látszólag minden rendben is lehet, csak aztán egyszer próbálsz egy friss installt az újjal, és hirtelen sokkal gyorsabb lesz a rendszered. Természetesen az is igaz, hogy nem minden játéknál vannak hibák, és ha szerencsésen választod ki őket, akkor nem fogsz hibát találni. Sokaknál előfordul az is, hogy pl. ASUS, MSI kártyára ref. drivert tesznek, csak mert a kari ref-nek néz ki, de attól ezek, és néhány más gyártó is ügyeskedik bios-ban/driverben, így a ref. driver hibás lehet.
Mindenesetre ha sok-sok ember, köztük számtechhel hivatalosan is foglalkozók találnak hibát a driverekben, és 1-2-en nem, akkor kicsi arra az esély, hogy az az 1-2 ember tudja csak használni a drivertelepítőket.Abu85: Elég egy gyári hibás CCC a rendszerboruláshoz, akad is minden évben 1-2. Egy csomó ember, aki sok-sok hibával szembesült, lecserélte a CCC-t ATT-ra, és egy csapásra megszabadult szinte minden hibától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged