- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BRIKLY #29507 üzenetére
Hű, 3000-ért nagyon jó vétel volt...
Nem kell ide belekeverni az anyagiakat, az mindenkinek szűkös, kinek mennyire, én se vagyok eleresztve, elhiheted. Én abból indultam ki hogy mikor utoljára néztem, szűk 15K-ért meg lehetett úszni a cserét 5850-ről, ami szerintem nem vészes, ha mindent egybe veszel. Nyilván, az embernek össze kell egyeztetni a lehetőségeit a vágyaival, ami tudom, nem mindig egyszerű.Ár/értékben amúgy még mindig igen jó az 5850....
Vagy még opció, valami köztes beállítás a régi tuning, és az alap között. Bár szerintem a 75 fokos VRM se vészes, simán bírnia kéne, de nem sokat kéne molyolni, hogy 70 alá menjen, picit kisebb órajel, kicsit kisebb fesz, és vígan meg is van.
Nálam pl. 850/1150@1,08V és a 930/1200@1,14V között elég durva különbség van hőtermelésben, sebességben meg alig.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest