- Apple asztali gépek
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Már megszenvedtem vele
Újrapasztáztam a GPU -t (MX-2), harmadszorra sikerült rendesen összeszerelnem.
A harmadik pasztázás szerintem jól sikerült, mert most sem BF3 közben, sem Mafia II közben nem ment 31% fölé a ventifordulat. Új korában 32...33% volt játék közben.
A memóriának bírnia kell, mert amikor megvettem ezt a karit 2 éve, olvastam valahol, hogy eleinte ugyanazokkal a ramokkal szerelték, mint az 5870 -et. Még akkor letöltöttem az adatlapját, és azok 1250 MHz -re vannak hitelesítve. Most meg tudom erősíteni, hogy valóban azok a Samsung RAM -ok vannak rajta. Később szerelték őket gyengébb RAMokkal.
Azoknak a párnáknak, amelyek a memóriánál meg a VRM -nél vannak, tapadnia kellene? Mert ezeket megfogdostam, és nem volt tapadós
A VRM hőmérsékletét látom, azt majd figyelni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest