- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz
Rico45 #26994 üzenetére
A lényeg hogy "kishibás" -ként került hozzám a kártya. (cseréltem egy oem 4870 1gb-ért) 900/1250 volt beállítva a biosba a 3d-s órajele. Ennek hatására 3d-s terhelésnél a ventillátor vezérlés kimaxolta a venti fordulatát 100%-ra, 1-3 mp közötti időre majd visszaesett olyan 40% köré. Kimentettem a biost a GPU-Z vel és RBE-ban megnéztem mi lehet a gond, hátha észreveszek valamit. Az volt a bibi hogy a ventiszabályzásnál 54 celziusz foknál már 100% ventifordulat volt beállítva. Nem matattam a lementett biosban hanem egy gyártó álltal kiadodd biost feltoltam rá nagy izgalmak közepette (utóljára mikor biost frissítettem 2 alaplapot kellett cserélnem mert elba@sztam a biosát).
Azóta toltam rajta szőrös fánkot meg ilyenek és minden OK. CPU limitem van jelenleg úgyhogy elég diavetítésben próbáltam több játékot (crysis 2, skyrim, MW3, BC3,stb). A játék futott szépen nem volt semmi gond. CPU tuningra jól reagált a kártya: nőtt az fps.
Azóta filmet néztem vele csak. Szal a kari tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest