- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
janos666 #267 üzenetére
az 5870 egy "telivér" grafikus kártya amit játékra találta ki, az az elsődleges funkciója, amit én abszolút helyesnek tartok, persze másodlagosan, korlátozottan képes 1-2 dologra ezen kívűl is(Ati stream, UVD, folding), ez jó hisz olcsó legyártani hisz nem egy böszme gpu, de ahhoz képest játékokban erős, ha szükség van rá olcsón is adhatják
a GTX 380 pedig egy "félvér" grafikus kártya lesz, ami jó lesz játékra is, de egyéb dologra is, sajnos emiatt nagy a mérete tehát drága, így az nv akkor se adhatja olcsón, ha akarná
ott a bibi hogy a legtöbb ember játékra vesz kártyát, nem holmi foldingolásra, meg vidótömörítésre, szal szép dolgok ezek, de egy videókártya elsősorban játékra való, minden másra ott a CPU, eltekintve 1-2% kivételtől, nagyon ritkán érzi meg az átlagember h nincs gpgpu-ja, ergo sztem a "játékos" kártyák terén monopóliumra törhet az Ati
az nvidia elvándorol a gpgpu piacra, ott is van pénz, de sztem az intel brutális ellenfél, óriási tőkével, csizmája sarkával tapossa el az nv-t
, én a helyükben az AMD-s fiúkkal kekeckednék inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest