- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Igen te vagy maximalista,
aki 1gigás kártyával akar eyefinityzni az szokjon hozzá hogy a grafikán butítani kell!Még egyszer mondom: Én nem szándékozok 2db 1GB-os kártyával eyefinityzni, a kollégáim rágták a fülemet hogy nézzük már meg mit is tud, a 3db 24 colos Dell monitor adott volt így hát kipróbáltuk. Leírtam milyen eredménnyel, mindenki okulására.

A FullHD-ban kevés az 1GB ram témához meg azt tudom mondani, hogy ez csak kivételes eseteken igaz, Battlefield 3 FullHD-ban Ultrán 4x MSAA-n beszaggat, de 2xMSAA-n meg vajsimán fut. Aki ragaszkodik a 4x élsimitáshoz az fizessen súlyos 10 ezreket 2GB-os kártyákért, nekem megfelel a 2x élsimitás.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

aki 1gigás kártyával akar eyefinityzni az szokjon hozzá hogy a grafikán butítani kell!