Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gaming notebook topik
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak azért, hogy lásd, menne ez tovább is: 950@1.25V.
Szerencsétlen Chicony Hipro majd kiugrott a házból![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem leszek rest, visszakötöm a ribanc mellé tesztre. -
Száni
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A hűtésvezérlése tényleg csapnivaló (45%-ról indul), viszont nagy fordulaton sem lesz elviselhetetlen (55%-on 68-70°C között mozog BF3 közben).
Feszültséget sem lehet rajta állítani, de puff neki, így is viszi a 980/1250MHz-et.
Szóval tényleg egy kalap sz@r
-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az, hogy én miért adtam el, nem biztos, hogy bárkire is tartozik, de halkan leírom, haszonszerzés volt a cél, mert jó áron ment el a régi cuccaimmal (H55+860+5850 triót szerintem te is eladtál volna 100ért ;p ).
Ment volna többet is, ha lett volna időm méregetni, a vége felé jöttem rá, hogy az általad is sulykolt "szar, sok fesz kell neki" nem feltétlenül igaz. 1.3Von szétfagyott 860on is, 1.25ön meg hibamentesen ment minden..850hez elég volt 1.15 is a végére..az alap 1.1hez képest annyira nem rossz az.
De ez is olyan, mint a prociknál, ott is van egy rakás VID, az alacsonyabbak jobban melegednek és kevésbé bírják, a magas VIDesek hűvösebbek.Egyébként nyílván, a Te kártyád/áid mennek a legjobban, ez nem kérdés

-
k.soma
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
De hogy nekem miért nem sikerült az 5870-emet 1,3-on 900-on éltetni BF3 alatt, azt magam sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mercedes topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)