- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
finest
üzenetére
Azért jó lenne ha nem vezetnéd fére a kollégát!
Előbb nézz ködül ha már magadtól nem tudod!

És egy kis olvasnivaló! Angolul és egy másik Magyarul
Ha elolvastad a 2 tesztet te is láthatod hogy SEMMI ÉRTELME lapot cserélnie
mert a 8+8X kemény 1-2 % teljesítmény csökkenést eredményez (ezt én is alátámasztom mert én is 8+8X ben használom a 5850 kártyáimat) most nem mindegy hogy egy játék 60 FPS el megy vagy ha 8+8X be hajtja akkor lesz neki a 60 helyett 59 FPS Ezért hülyeség lenne lapot cserélni! 
-
laca000
őstag
válasz
finest
üzenetére
Értem,bár két ellentétes véleményre adni nehéz.
Azt gondoltam,hogy jobb ha veszek egy 2X16-os lapot,viszont mint mindenkor most is lényegi szerep jut a pénznek.Semmi kedvem szinte komplett konfigot építeni újra hiszen a lapcsere hozza magával aztán a ramcserét is.
Aztán a kártya megvásárlása,alaplap,proci vétel.
Értelmetlennek vélem.
Csupán a szokásos "PC-s megalománia" hajt,semmi más.A hatmagos proci igen ugrik mert semmivel sem teljesít jobban játékok alatt mint a négymagos.
Viszont a másik 5870 tuti bekerül a gépbe mert olcsón hozzájutok és ha később úgy döntök mert fogok akkor cserélek alá egy szinte komplett configot.Egyenlőre szerintem nem kell,felesleges,úgy sincs olyan játék ami 1080p-ben ne futna el.
A két 5870-es pedig még jövőre is ütni fog,na akkor ha lemennek a jelenlegi hardver árak teszek alá vasat...
Mindegy no,azért köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert a 8+8X kemény 1-2 % teljesítmény csökkenést eredményez (ezt én is alátámasztom mert én is 8+8X ben használom a 5850 kártyáimat) most nem mindegy hogy egy játék 60 FPS el megy vagy ha 8+8X be hajtja akkor lesz neki a 60 helyett 59 FPS Ezért hülyeség lenne lapot cserélni!