- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #24468 üzenetére
hát egy E5200 as proci még 4500.ra húzva se tudja rendesen kihajtani a 5850.edet!
kevés benne a CHACE mint medve sajtba a brummogás Ha legalább E8xxx lenne még rendbe is lenne de a Dual Core Pentium már sajnos kevés!
BF3 simán megeszik még egy 4.magos (vagy 2.mag+HT pl:i3) procit is ami 4000MHZ en ketyeg!
-
kisza25
félisten
válasz
Remus389 #24468 üzenetére
nem túl CPU igényes játékoknál erős VGA limites beállításokkal rendben vagy, de ahol kell a cpu erő is ott kevés a procid kiszolgálni a vga-t, az erősebb proci stabilizálja a min FPS-t közel arra a szinte ahol neked jelenleg az átlag FPS-ed van, én kipróbáltam i3-ról váltottam i7-re
most visszaváltottam i3-ra de még így is előnyben vagyok a 4szállal, BF3 pl. használja HT-t elég szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest