- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tomko78 #22840 üzenetére
Nem tudom, mennyi volt a 965, mikor megjelent (~50K magassága rémlik), én a procimat olyan bő 2 éve vettem, bontatlanul, 60K-ért. Nem volt olyan horror az ára szvsz. Ez sehogyse dupla ár. Olcsó lapok nem voltak hozzá, de a hasonló tudású AM3 lapok se voltak sokkal olcsóbbak. (35-40K vs 50K)
Nem flegmaságból írtam, de tényleg nem vágod, mi is az a procilimit.
Azért nem érted, miért 1680*1050-ben, közepes részletességgel, vagy mégkisebben lehet azt tesztelni.
Ugyanis így a játékban elérhető maximális FPS-t ki tudod mérni, amit a CPU-platformod bír. Ellenben ha a VGA-ra kellene várni, akkor hogy mérnéd meg? Nem tudnád, miért nem megy gyorsabban, mert hol a VGA-ra várna, hol a procira a rendszer, nem tudnád mi okozza, hogy X FPS-ed van, tehát olyan beállítást kell választani, aminél az adott VGA soha sem kerül magas kihasználtságra. De túl kicsi sem jó, mert akkor meg egyéb okokból nem terheli meg annyira a rendszert, mint magasabb beállításokon. Na mind1, már valahol leírtam egy féloldalas hsz-ben, de most nem fogom a következő egy órámat azzal tölteni, hogy elmagyarázzam vagy megkeressem, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest