Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
bajaki #22814 üzenetére
Kapott új oprendszert? NV-->Ati váltásnál (és a másik irányban is) nem árt egy tiszta telepítés, mert a régi driver maradványai be tudnak kavarni az új kari driverének... Amúgy ott valami nagyon nem ok, az 5830 nagyságrendekkel erősebb a 9500GT-nél...
Amúgy azonos grafikával ment jobban a 9500GT-n? Mert ha magasabbra veszed a grafikát, akkor a prociigény is nő valamennyit.
Értem én, hogy új gépnél kellemetlen, ha valami nem megy jól, de a GTA4 a leginkább proci igényes játék, amivel valaha játszottam.
És amúgy melyik patch van fenn a GTA4-en? És a VGA driver? És a driverből nincs valami rákényszerítve a 3D beállításoknál? Gondolok itt a driverből kényszerített AF, meg élsimításra?
Amúgy még anno csináltam pár videót, hogyan is megy a gépemen. Lesd meg, ha érdekel.[link] Ez még az 1.04-es patch-el készült, én azzal toltam végig, kicsit kisebb a gépigénye, mint az újabbaknak, viszont nem csúnyább.
Sajnos az EFLC miatt azóta le kellett frissítsem.
A Black Ops-t sajnos nem ismerem, abban nem tudok támpontot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Egérpad topik
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Zotac RTX 3070 OC 8GB
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest