- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
bajaki
üzenetére
Kapott új oprendszert? NV-->Ati váltásnál (és a másik irányban is) nem árt egy tiszta telepítés, mert a régi driver maradványai be tudnak kavarni az új kari driverének... Amúgy ott valami nagyon nem ok, az 5830 nagyságrendekkel erősebb a 9500GT-nél...
Amúgy azonos grafikával ment jobban a 9500GT-n? Mert ha magasabbra veszed a grafikát, akkor a prociigény is nő valamennyit.
Értem én, hogy új gépnél kellemetlen, ha valami nem megy jól, de a GTA4 a leginkább proci igényes játék, amivel valaha játszottam.
És amúgy melyik patch van fenn a GTA4-en? És a VGA driver? És a driverből nincs valami rákényszerítve a 3D beállításoknál? Gondolok itt a driverből kényszerített AF, meg élsimításra?
Amúgy még anno csináltam pár videót, hogyan is megy a gépemen. Lesd meg, ha érdekel.
[link] Ez még az 1.04-es patch-el készült, én azzal toltam végig, kicsit kisebb a gépigénye, mint az újabbaknak, viszont nem csúnyább.
Sajnos az EFLC miatt azóta le kellett frissítsem. 
A Black Ops-t sajnos nem ismerem, abban nem tudok támpontot adni.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy azonos grafikával ment jobban a 9500GT-n? Mert ha magasabbra veszed a grafikát, akkor a prociigény is nő valamennyit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)