Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni De marhára nem volt jó választás a MSI 5850 TwinFrozr II De majd legörbül a szád ha beépíted a gépbe főleg ha felteszed hozzá a drivert! Aztán majd ha tuningolni akarod még tovább görbül!
Nekem is volt ilyen MSI 5850 TwinFrozr II karim kb 1.hónapig használtam, de alig vártam hogy meg bírjak tőle szabadulni Egy Sapphire 5850 XTREME jött helyére ami kb 3X jobb! annak az MSI nek egyedül a hűtő bordája de NEM az egész hűtése az amire lehet mondani hogy jó volt!
Gyárilag a venti szabályozása hát nem is találok rá szavakat röviden és tömören talán a legjobb kifejezés => egy kalap szar! AfterBurner al ugyan meglehet oldani hogy ne ordítson 55.% on idle be a kártya, ha leveszi az ember 25.% körül úgy viszonylag csendes! Játék alatt 55.% körül kell neki engedni hogy menjen de ott már van ám elég rendesen hangja!Jobban jártál volna ha tényleg azt veszed amiért elindultál (HD6850) vagy inkább itt az apróban keresel Sapphire 5850 Xtreme karit (van több is meghirdetve) eleve olcsóbb lett volna legalább egy 5.össel és még jobb is!

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest