Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Wukiwo
üzenetére
Most egyelőre pihizik a kártya. Feltettem legújabb Afterburnert, szépen átírtam .ini-t, stb. és beállítottam mindent ahogy kell. Aztán látom simán 2D-ben megy fel a hőmérséklet 60 fokra, mondom mi a f*sz lehet, a jó öreg afterburner adott neki 1.65V-t
egyből restart. Lepucoltam, felraktam egy másik AB-t. Megnyitottam csak monitorozás céljából, 1 perc alatt a játék menüjében nézem hogy 84 fokos a GPU amikor soha nem szokott 72-74 fok fölé menni és cicereg a kártya... leszedtem az AB-t, azóta semmi probléma, GPU-Z-val monitorozom a hőmérsékletet, minden oké. Lehet CCC-vel nem fér össze, vagy én nem tudom hogy mi lehet de nincs kedvem elküldeni a kártyát..
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

egyből restart. Lepucoltam, felraktam egy másik AB-t. Megnyitottam csak monitorozás céljából, 1 perc alatt a játék menüjében nézem hogy 84 fokos a GPU amikor soha nem szokott 72-74 fok fölé menni és cicereg a kártya... leszedtem az AB-t, azóta semmi probléma, GPU-Z-val monitorozom a hőmérsékletet, minden oké. Lehet CCC-vel nem fér össze, vagy én nem tudom hogy mi lehet de nincs kedvem elküldeni a kártyát..